Bannerannoncer i Økonomisk Ugebrev

Vil du markedsføre dig over for toppen af dansk erhvervsliv?

Økonomisk Ugebrev udgiver de førende tidsskrifter inden for økonomi, finans, erhvervsliv og samfundsøkonomi i Danmark. Ugebrevene læses af ledelsen i de største danske virksomheder, har et enestående stærkt brand og er dagsordenssættende med en meget stor kendskabsgrad. Økonomisk Ugebrev citeres i øvrige toneangivende medier hver uge. Økonomisk Ugebrev graver spadestik dybere og beskriver tendenser i det finansielle, ledelsesmæssige og makroøkonomiske univers.

Økonomisk Ugebrev er et abonnementsmedie med en helt unik målgruppe af beslutningstagere i top 1000 virksomheder i Danmark, altså de største virksomheder i Danmark målt på omsætning, og en unik mulighed for at få fat på dem. Der findes ganske enkelt ikke et medie i Danmark, som har en så ren målgruppe af de vigtigste beslutningstagere i Danmark, og det kommer vores annoncører til gode. Der betales kun for at ramme lige præcis den målgruppe, der er interessant for din virksomhed.

Eksempler på bannerannoncer på Økonomisk Ugebrev

  • Salg/udlejning af erhvervsejendomme
  • Investering
  • Firmabiler
  • Arrangementer – få tilmeldinger til jeres konference samt værdifuld opmærksomhed
  • Ledelse og anden højere videreuddannelse
  • Imagepleje - ”husk os, vores rolle i samfundet er vigtig”.

Økonomisk Ugebrev rummer seks bannerannonceplaceringer på alle platforme (mobil, desktop, tablet og nyhedsbreve). Bannerannoncer afregnes pr. uge.

Sådan gør du

Send os din bannerannonce, og vi publicerer hurtigt, eller når du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os for uforpligtende kommunikationsrådgivning af en af vores mediekonsulenter.