Annoncer i Økonomisk Ugebrev

Hvad anbefaler du Danmarks mest købestærke læsere at investere i?

Økonomisk Ugebrev udgiver de førende tidsskrifter indenfor økonomi, finans, erhvervsliv og samfundsøkonomi i Danmark. Ugebrevene læses af ledelsen i de største danske virksomheder, har et enestående stærkt brand og er dagsordenssættende med en meget stor kendskabsgrad. Økonomisk Ugebrev citeres i øvrige toneangivende medier hver uge.

Medierne skaber forståelse, struktur og sammenhæng i den uorden af løse brikker, dag-til-dag medier spyer ud. Økonomisk Ugebrev graver spadestik dybere og beskriver tendenser i det finansielle, ledelsesmæssige og markroøkonomiske univers. Aktuelle temaer handler bl.a. om kapitalfremskaffelse, bankernes krisehåndtering, rekonstruktioner, erhvervsejendomsmarkedet, mulighederne i den globale krise, tendenser indenfor regnskab og revision.

Økonomisk Ugebrev udgiver fem medier:

Økonomisk Ugebrev Finans har fokus på kapitalfremskaffelse, bankernes krisehåndtering, rekonstruktioner, erhvervsejendomsmarkedet, mulighederne i den globale krise og tendenser indenfor regnskab og revision. Økonomisk Ugebrev Finans har 4.000 betalende abonnenter og udkommer ugentligt.

Økonomisk Ugebrev Ledelse beskriver bl.a. synspunkter fra erfarne bestyrelsesformænd, topchefer og eksperter, konkrete virksomhedscases nytænkning i bestyrelsesarbejdet, selskabernes eksterne kommunikation, dvs. finansiel og ikke-finansiel information, investor relations og corporate governance. Endelig følger vi løbende den internationale debat og beskriver ny praksis indenfor bestyrelsesverdenen. Økonomisk Ugebrev Ledelse har 3.000 betalende abonnenter og udkommer hver anden uge.

Økonomisk Ugebrev Formue sætter fokus på private aktieinvestorer og indeholder virksomhedsanalyser, aktieanalyser og kommentarer til det generelle aktiemarked. Økonomisk Ugebrev Formue har 3.000 betalende abonnenter og udkommer ugentligt.

Nordic Biotech & Pharma: Formål er, at give en vurdering af potentialet i nordiske aktier indenfor biotek- og medicinalsektoren. De korte analyseresuméer suppleres med perspektiverende selskabsanalyser, som også er rettet mod professionelle investorer og selskaber med dybere indsigt i produkter og kliniske data. 1.000 betalende abonnenter og udkommer hver anden uge.

Flash NEWS! Gratis nyhedstjeneste som har 15.000 abonnenter og udkommer dagligt.

Kontakt Økonomisk Ugebrevs annonceafdeling

NICHEHUSET varetager annoncesalget for Økonomisk Ugebrev. Kontakt os for at høre mere om jeres muligheder for at nå topbeslutningstagerne i Danmarks private erhvervsliv.

Åbent alle hverdage kl. 8.00 - 17.00
Telefon 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk

Annoncør, udgiver, konsulent?

Vi hører gerne fra både annoncører, medier og kommende kolleger og byder altid på en kop kaffe i NICHEHUSET.

Kom forbi!

Telefon 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk 

Tilmeld nyhedsbrev

Nyt om NICHEHUSET og mediemarkedet

Få gode råd om BtB-annoncering

Bliv inviteret med til interessante oplæg

 

Medlem af