Sæt den digitale dagsorden

Fredag 10. august 2018Af Alma Helena Høm Bustos

Vil du være med, når Danmarks beslutningstagere diskuterer IT-politik og digitaliseringens dilemmaer?


CPR-register, Facebook, Google og sygevæsen - hvad har de egentlig at gøre med hinanden?
Tilsammen ved de mere om dig end du selv gør, og det bekymrer stadigt flere mennesker på både nationalt og globalt plan. Derfor får den danske IT-politik nu en større rolle end nogensinde før. Men hvem bestemmer hvor meget og hvor der skal reguleres på området, og kan digital overvågning blive et politisk værktøj i udviklingen af velfærdsstaten?

Brandvarme emner som disse bliver omdrejningspunktet for Altingets kommende magasin om digitalisering og digital magt, som udkommer 13. september. Samtlige IT-ordførere deltager i og læser sammen med centraladministrationen og resten af Danmarks politiske beslutningstagere magasinet når det udkommer næste måned.

Vil du høres, inden de lovgiver på området? Har du en digital løsning, som kan udvikle vores samfund? Har du et alternativt forslag til en fremtid med sikker datahåndtering?

Ring til mediekoordinator Alma Høm og få en uforpligtende snak om, hvordan i kan få jeres budskab i magasinet og påvirke de offentlige beslutningtagere og landets IT-politik.

Kontakt
Alma Helena Høm Bustos
Mediekoordinator
31 17 83 65
alma@nichehuset.dkDe var med sidste år

Læs sidste års Altinget: magasin om digitalisering