Sæt dagsorden i valgkampen med Altinget

Tirsdag 7. maj 2019Af Oskar Herrik Nielsen

Valget er udskrevet. Altinget er Danmarks største politiske medie og vi har stadig ledig annonceplads målrettet meningsdannere, beslutningstagere og vælgere.


I skrivende stund er ca. 2.500 danskere ved at tage Altingets kandidattest for at finde ud af, hvem de skal stemme på 5. juni. Vi forventer at mere end hver femte dansker (600.000 unikke brugere på en almindelig måned) vil bruge Altinget i løbet af valgmåneden.

Overtag Altinget i et døgn. Med Altingets digitale valgkampsprodukt kan et parti eller organisation overtage samtlige bannerplaceringer på hele Altinget-domænet i ét døgn. Dette indbefatter også vores kandidattest, hvor jeres budskab vil være inscreen under hele testen. Kontakt os for information om priser og ledighed.

Sæt dagsordenen på dagen. Med sponsoreret indhold på Altinget er du med til at sætte dagsordenen i det politiske Danmark. Du sikrer publicering, udkommer uredigeret, undgår at blive taget ud af kontekst og får fuld kontrol over timing.

Altingets annonceafdeling hos NICHEHUSET har udvidet åbningstid under valgkampen, og vi garanterer at jeres budskab er publiceret inden for 60 minutter - ofte hurtigere.

Husk desuden at vi omdanner vores gård på Ny Kongensgade, 200 meter fra Borgen, til politisk arena hvor vi hver dag op til valget har interviews, debatter og arrangementer.

Har I særlige ønsker, eller er I klar til at indrykke jeres kampagne, tøv ikke med at kontakte os.

Hør mere eller indryk nu
Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk