Nyhed: Korrektur af din annonce

Fredag 8. februar 2019Af Alma Helena Høm Bustos

Nu behøver du ikke at skulle bede din kollega læse dine tekster igennem - som noget nyt læser vi korrektur på alle annoncer.


I samarbejde med Altinget tilbyder NICHEHUSET nu sine annoncører sproglig korrektur af annoncer, der bringes i vores medier. Dette gælder både bannerannoncer, jobannoncer, magasinannoncer, profilannoncer og sponsoreret indhold.

"Korrekt sprog er ikke forbeholdt artikler på vores site - også annoncer har fortjent et læseværdigt og korrekt dansk. Altingets korrekturlæsere er derfor glade for at kunne bidrage til, at indhold fra annoncørerne afspejler samme seriøsitet som resten af NICHEHUSETs medier," siger Maria Bierbaum Oehlenschläger, sprogkonsulent hos Altinget om samarbejdet.

Annoncedirektør: Troværdighed er et nøgleord
"Vores medier lever af troværdighed - det samme gør vores kunder. Altingets læsere er højtuddannede beslutningstagere og er kritiske overfor hvad de bruger deres tid på - det samme gælder abonnenterne hos Mandag Morgen og Økonomisk Ugebrev. Derfor er det vigtigt for os, at nichemediernes annoncer lever op til de fælles idealer, og her er fejlfri annoncer afgørende for os," mener Oskar Herrik Nielsen, direktør i NICHEHUSET.

NICHEHUSETs korrekturservice tilbydes uden beregning.