Køb et valgkampsdøgn på Altinget

Tirsdag 5. maj 2015Af Brian Rasmussen

Som noget nyt bliver det ved folketingsvalget 2015 muligt at få al annonceplads eksklusivt på alle Altingets udgivelser og platforme i et helt valgkampsdøgn.


Organisationer og partier kan få alle bannerplaceringer på Altinget.dk, alle 22 portaler og i samtlige nyhedsbreve på dagen. På den måde sikrer man sit budskab en massiv volumen og stor synlighed.

Ram vælgerne i bredden og i dybden
Aftalen omfatter naturligvis også Altingets populære test Kend din Kandidat over alle opstillede folketingskandidater. Den blev ved valget i 2011 taget af ikke mindre end 2,5 milioner vælgere, der matchede deres holdninger med kandidaterne for at se, hvem de var mest enige med.

Altingets trafik er stærkt stigende, og vores cirka 100.000 brugere flerdobles når der trykkes på valgknappen. Det troværdige, prisvindende medium læses - udover af almindelige danske vælgere - af et stort flertal af Danmarks meningsdannere, på tværs af partier og interesser. Ved at købe alle annonceplaceringer i et valgkampsdøgn på Altinget eksponeres jeres budskab over for meningsdannere, redaktører, politiske journalister, vælgere, ministre, politikere, embedsværket, aktører, kommunikationsansvarlige og mange flere.

I valgkampen stiger interessen, trafikken og betydningen af Altinget, og Christiansborg-redaktionen på 25 journalister arbejder på højtryk med at bringe nyheder, debat og analyser, ligesom mediets hold af kendte klummeskribenter arbejder på højtryk.

Bestil nu
Aftalen er mulig fra dagen for valgudskrivelsen til og med dagen efter valget. Max. 3 dage pr. annoncør. Dage fordeles efter først-til-mølle-princippet. Kontakt os for ledige dage.