Altinget køber NICHEHUSET

Mandag 17. december 2018Af Altinget og NICHEHUSET

Fra det nye år vil nichemediernes annoncebureau være ejet af Danmarks største nichemedie.


Oskar Herrik Nielsen

Fra 1. januar vil Altinget og Mandag Morgen selv stå for annoncesalget til egne medier, når NICHEHUSET overtages og flytter ind i Ny Kongensgade 10. Alle medarbejdere følger med og håbet er at kunne hæve salget yderligere.

“Der giver stor mening for Altinget at købe NICHEHUSET. Oskar og hans medarbejdere har formået at etablere sig som en særdeles kreativ og seriøs spiller på det marked, og de har med præcision forstået, at det er vigtigere at ramme de rigtige modtagere af budskaber, f.eks. en jobannonce, end at ramme mange. De har en stærk 'Yes, we can' attitude, der har givet markant vækst siden lanceringen. Det er entreprenør-historier som den, vi i mediebranchen skal samle på," siger Per Mikael Jensen, adm. direktør for Altinget og Mandag Morgen.

Direktør Oskar Herrik Nielsen stiftede NICHEHUSET for godt fem år siden:

“Altinget er vores største kunde, og derfor var det for mig oplagt, da Per Mikael bankede på døren. Vi arbejder i forvejen tæt sammen, og synergierne mellem Altinget/MM og NICHEHUSET er ikke til at overse. Jeg har haft godt fem lærerige år - eller en femtedel af mit liv - i NICHEHUSET, hvilket har været en fantastisk opgave for mig, og et ansvar jeg er meget taknemlig over at have fået. Vi forventer i år en vækst i omsætningen på ca. 40 % i forhold til sidste år og et pænt overskud. Derfor er tidspunktet for mig det helt rigtige. Vi glæder os til arbejdet," siger Oskar Herrik Nielsen, direktør i NICHEHUSET.

Per Mikael Jensen tilføjer, at der ikke er planer om at ændre ved NICHEHUSETs koncept, ligesom organisationen forbliver den samme.

“Når vi har budt NICHEHUSET velkommen hos os i Ny Kongensgade 10, vil vi øge væksten yderligere. Vores vurdering er, at der stadig er potentiale i annonceforretningen - både i egne og andres nichemedier," vurderer Altinget-direktøren og tilføjer, at han forventer at udvide annoncebureauets organisation allerede i begyndelsen af 2019.

NICHEHUSETs 25-årige ejer, stifter og direktør Oskar Herrik Nielsen fortsætter i rollen og ansættes af Altinget som annoncedirektør. En rolle som i øvrigt ikke er uvant for ham, da han startede som Altingets første annoncesælger allerede i 2011, inden han overtog annoncesalgs-entreprisen og startede sit eget firma. Inden Altinget og NICHEHUSET stod Oskar Herrik Nielsen bag ungemediet Ungnyt.dk (2008), som blev solgt til aalborgensiske CompanYoung i 2010 og lokalmediet Strandvejen.nu, begge annoncefinansierede.

Overtagelsen finder sted 1. januar 2019. Pris og betingelser for handlen offentliggøres ikke.

NICHEHUSET er i dag Danmarks næststørste annoncebureau og driver annoncesalget for BtB-nichemedierne Altinget, Mandag Morgen og Økonomisk Ugebrev. Virksomheden beskæftiger otte medarbejdere og håndterer 1.200 ordrer om året.

Kontakt
Per Mikael Jensen, telefon 31 62 00 00, pm@altinget.dk
Oskar Herrik Nielsen, telefon 31 77 37 66, oskar@nichehuset.dk

Fotos af Oskar Herrik Nielsen
Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4