MENNESKER

Ny direktør fandt drømmejobbet på Altinget

Da forening skulle have ny direktør, stod de over for en svær rekrutteringsopgave. Kandidaten fandt de ved hjælp af en jobannonce på Altinget.


Erik Harr

Ny direktør, FADL

Erik fandt drømmejobbet gennem Altinget


Fagforening fandt direktør gennem Altinget.

Det står klar efter FADL - Foreningen af Danske Lægestuderende - skulle finde en afløser for deres højtskattede, mangeårige direktør.

Mange organisationer fortæller om, hvor svært det er at finde kvalificerede ledere og specialister blandt de passive jobsøgende (kandidater, som sidder i en lignende stilling i dag, red.) Det - for arbejdsgiverne - pressede jobmarked skyldes bl.a. den rekordlave arbejdsløshed og høje beskæftigelse blandt akademikere i Danmark.

Netop den præcise jobannonce, kombineret med annoncering overfor nichemålgruppen på Altinget, må have gjort udfaldet for FADL - for blot få uger efter ansøgningsfrist, offentliggør FADL, at man har fundet sin nye direktør.

"Jeg så - selvfølgelig - stillingen som ny FADL-direktør på Altinget," fortæller en tilfreds Erik Harr.

Erik Harr har tidligere været kommunikationsdirektør i Danmarks Apotekerforening og kommunikationschef i Dansk Sygeplejeråd. Senest bestred han posten som koncerndirektør hos forlaget Gyldendal, som han forlod i marts 2017.

Han er uddannet cand.mag. i litteraturvidenskab og fransk fra Københavns Universitet i 1996, og har en diplomuddannelse i ledelse fra Danmarks Forvaltningshøjskole (2007).

FADLs nye direktør tiltræder 1. august 2017.

» Navnenyt: Erik Harr bliver ny direktør for FADL (Altinget 28. juni 2017)


Mere inspiration