VI MENER

Folkemødet 2019 - tips og tricks

Folkemødet er - selv for den garvede politiske aktør - en svær disciplin, som kræver forberedelse og hårdt arbejde. Læs mere om vores direktørs erfaringer med den årlige komsammen i Allinge på Bornholm.


Oskar Herrik Nielsen

Annoncedirektør, NICHEHUSET/Altinget

Oskar Herrik Nielsen er direktør hos NICHEHUSET. Virksomheden blev i januar 2019 opkøbt af Altinget, hvor Oskar i dag også er annoncedirektør.


Hvad betyder et Folkemødet for NICHEHUSET?
Folkemødet er vores Roskilde Festival. Her møder vi de kunder, vi hver dag rådgiver om valg af medier i krydsfeltet mellem public affairs, meningsdannelse, rekruttering og markedsføring.

Hvor vil man kunne finde NICHEHUSET på årets Folkemødet?
Vi har base på Grønbechs Hotel, som ligger lige i smørhullet af Allinge, hvor Folkemødet finder sted. Bag hotellet er Altinget, som for fire år siden købte den byhistoriske ejendom. Her holder vi arrangementer, debatter og netværksmøder, ligesom vi både har en restaurant og en bar.

Hvad er dine 3 bedste råd til en førstegangsdeltager på Folkemødet
1. Bestem dig for hvad dit formål med at deltage er.

2. Læg programmet hjemmefra. Der er godt 3.000 arrangementer fordelt over omtrent tre døgn, og man farer som folkemødegænger meget hurtigt vild og bruger sin tid forkert, hvis ikke man på forhånd har bestemt sig for, hvor der er værd at være hvornår.

3. Mød tidligt - gå tidligt. Selvom Folkemødet formelt først har premiere torsdag eftermiddag, sker der faktisk rigtig meget fra onsdag aften. De 'professionelle' kommer tidligt og mingler med deres interessenter. Til gengæld kan man med fordel tage hjem søndag morgen, for lørdag aften er reelt sidste udkald for at forlade øen i Østersøen, inden man bliver en del af 'det tynde øl' ved lukketid.


Mere inspiration