Jobannoncer i Altinget

Rekruttér Danmarks bedste ledere og specialister, mens de er i job

Ved at annoncere ledige stillinger på Altinget opnår du direkte eksponering for en række specialiserede målgrupper. Stort set alle brugere er i beskæftigelse – passive jobsøgere.

Jobannoncerne publiceres centralt og tydeligt med overskrift på fagportalerne og i de tilhørende nyhedsbreve, hvor der er link til det fulde opslag. Ud over placering på de lukkede og abonnementsbaserede fagportaler bliver annoncen også vist tydeligt på Altinget.dk (forsiden).

Det særegne ved Altinget er, at jobannoncer målrettes de passive jobsøgere med den faglige ekspertise, man ønsker. Altinget dækker over 20 fagområder og kan derfor mætte de fleste rekrutteringsbehov. Det vil sige, at hvis der søges ny medarbejder inden for sundhedsområdet, er Altinget: sundhed det medie, som rammer målgruppen mest præcist i Danmark, og hvis der søges ny medarbejder inden for bæredygtighed, er Altinget: energi og klima den fagportal, som rammer plet. Læg dertil den politiske opmærksomhed, du får ved logo på forsiden af Altinget.dk.

Altinget bruges som fast rekrutteringskanal af bl.a. styrelser, ministerier, fonde, virksomheder og interesseorganisationer. Mere end hver anden kommune har inden for det seneste år brugt Altinget til jobannoncering.

Er du i tvivl om, hvorvidt din arbejdsplads er relevant at eksponere på Altinget, er du meget velkommen til at kontakte os – så vurderer en af vores mediekonsulenter dit behov.

Eksempler på jobannoncer

  • Afdelingschefer, kontorchefer, departementschefer, kommunaldirektører – ledere i det offentlige
  • CEO, CFO, COO – topchefer i det private erhvervsliv
  • Konsulenter, fuldmægtige, rådgivere – faglige og politiske rådgivere i private og offentlige organisationer
  • Rektorer, adjunkter, lektorer, uddannelsesdirektører – forskningsmæssige og videnskabelige medarbejdere
  • Profiler inden for public affairs, public relations, kommunikation og formidling.

Sådan gør du

Send os din jobannonce, og vi publicerer hurtigt, eller når du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os for uforpligtende kommunikationsrådgivning af en af vores mediekonsulenter.

Send mig mere om jobannoncer i Altinget