Bannerannoncer i Altinget

Dit budskab i Danmarks største politiske medie

Altinget er Danmark største politiske medie og har en særdeles attraktiv målgruppe, som ud over samtlige ministre, politikere og embedsmænd består af samfundsdebattører, relevante ordførere og personer, som generelt har et stort behov for at følge med i det samfund, vi lever i. Vi kalder dem under ét politiske beslutningstagere og meningsdannere.

Den offentlige sektor i Danmark indkøber hvert år varer og ydelser for ca. 226 mia. kr., og investerer i bygninger og anlæg for 48 mia. kr. Det øgede fokus på OPP-samarbejde igennem de seneste år har gjort BtG-markedet særdeles interessant for annoncører. Også derfor oplever Altinget stor annoncørtilgang af leverandører til det offentlige, som gerne vil eksponere sig for embedsværket og politikerne, der tilsammen har købekraften. Ikke kun de nuværende leverandører annoncerer på Altinget, men også nye, der har mulighed for at udnytte konjunkturer til at få foden indenfor på milliardmarkedet.

Vil man meningsdanne og være med til at sætte den danske politiske dagsorden - på kommunalt, regionalt, nationalt eller europæisk niveau – er Altinget et uundværligt kommunikationsredskab.

Vi er med hele vejen: fra planlægning af strategi til eksekvering af jeres sag og budskab.

Ud over Altingets fagportaler, der henvender sig til professionelle på de respektive fagområder, styrker Altinget i 2017 sin gratis overbliksportal, Altinget.dk, som uge for uge stiger i trafik og kendskabsgrad i den brede befolkning. Det har konkret betydet, at flere annoncører med BtC-budskaber – herunder mediebureauer – er begyndt at inkludere Altinget i deres medieplan.

Eksempler på bannerannoncer på Altinget

  • Politiske budskaber – når beslutningstagerne skal råbes op i forbindelse med Folkemødet eller Folketingets åbning
  • Arrangementer – få tilmeldinger til jeres konference samt værdifuld opmærksomhed
  • BtC - nå de købestærke danskere
  • Imagepleje – ”husk os, vores rolle i samfundet er vigtig”
  • Navnenyheder – hvem fylder rundt, hvem træder til?
  • Produkter, der henvender sig til beslutningstagere og offentlige indkøbere
  • Udbud, offentlige puljer og bekendtgørelser.
Altinget rummer seks bannerannonceplaceringer både på Altingets platform og i nyhedsbrevene. Bannerannoncer afregnes pr. uge.

Sådan gør du

Send os din bannerannonce, og vi publicerer hurtigt, eller når du ønsker. Du er også velkommen til at kontakte os for uforpligtende kommunikationsrådgivning af en af vores mediekonsulenter.